Vizija in poslanstvo

Jedrna kompetenca podjetja je dostava kakovostnih in ugodnih otroških plenic v vsak slovenski dom – v tistega seveda, ki  le-te uporablja in potrebuje. Diferenciator celotnega posla pa je spletna stran in njen naslov, ki ga težko zgrešiš oz. pove točno to, kar je oziroma čemu je namenjena. Od konkurence nas loči edinstven spletni naslov in široka paleta plenic, tako v blagovnih znamkah, kot tudi velikostih. V prihodnosti želimo spletno stran izpopolnjevati, kar pomeni, da bi sčasoma imeli na razpolago čedalje več izdelkov in tako ponudili kar največ, kar naši malčki potrebujejo in kar potrebujejo nosečnice in kar potrebujejo mladi starši, da je njihovo novo poslanstvo kar najlepše.

Temeljne vrednote podjetja so oziroma bodo kakovostno, hitro in ugodno dostavljanje otroških plenic različnih proizvajalcev in različnih velikosti, kot tudi najrazličnejših izdelkov povezanih z dojenčki, malčki in otroki. Slovenskim družinam želimo preko eTrgovine omogočiti, da svoj prosti čas  kakovostno preživijo skupaj za družinsko mizo, ob sprehodu v naravi ali mestnih ulicah, na obisku pri prijateljih in/ali sorodnikih, ne pa da ga trošijo z zamudnimi in dragimi nakupi v velikih trgovskih centrih. Dejstvo je, da se iz velikega trgovskega centra redko kdaj vrnemo samo s tistim, po kar smo dejansko prišli.


Temeljne vrednote podjetja so oziroma bodo kakovostno, hitro in ugodno dostavljanje otroških plenic različnih proizvajalcev in različnih velikosti, kot tudi najrazličnejših izdelkov povezanih z dojenčki, malčki in otroki.

Več o podjetju

Jedrna kompetenca podjetja je dostava kakovostnih in ugodnih otroških plenic v vsak slovenski dom – v tistega seveda, ki le-te uporablja in potrebuje.

Dotik je prvi "jezik" sporazumevanja med vami in otrokom.

Dotik je izjemno pomemben, ker otroka pospremi na življenjsko pot zdravega razvoja; vaš dotik mu zagotovi prve gradnike, ki tlakujejo pot, na kateri odkrije svojo lastno osebnost in svoj prostor pod soncem.

Spletna trgovina

Nik Štefančič, goKart voznik

Spletna stran Nik Štefančič

© Rainni, Trgovina in storitve d.o.o. 2024, Otroški spletni center Plenice.si
Produkcija: Interplanet